Статии филтрирани по дата: Петък, 25 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

В Британския природонаучен музей кръстиха сляп и безкрил бръмбар на Грета Тунберг, 16-годишната екоактивистка, която започна възлната от протести в целия свят, съобщи БГНЕС.

Трябва да се направи ревизия на Столичен електротранспорт и на Столичен автотранспорт.

 

С викове "Гешев е позор!" започна протетсът пред президентството тази вечер. Той е следствие от вчерашното заседание на Висшия съдебен съвет, на който Иван Гешев беше избран за главен прокурор. 

Само ден преди изборите Манолова води Фандъкова с 64:18%. Това сочат резултатите от анкета, публикувана от 24новини.бг за срок от две седмици.

"Има разлика в предизборната кампания. Свикнали сме да казваме, че при местните избори тя е мръсна. Като цяло тя беше насочена мирно и кротко. Замяната на едното с другото може би е позитивна новина, ако не гледаме качеството на кандидатите", коментира социологът Кольо Колев пред Bulgaria ON AIR.

Довършването на магистрала "Струма" остава без еврофинансиране. Това става ясно от отговор на апликацията на България от страна на Европейската комисия, цитиран от "Капитал".

Министерството на финансите публикува законопроект за държавния бюджет на България за 2020 г.

 

След 2050 г. в Брюксел ще се шофират само електромобили, след като властите в белгийската столица приеха разчет за постепенната отмяна на достъпа до центъра на града на превозни средства с двигатели с вътрешно горене, съобщават местни медии.

Близо 50 000 души са получили нареждане за евакуация в Калифорния, заради горски пожари, предаде БНТ. До момента няма официални данни за пострадали български граждани.

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...