Статии филтрирани по дата: Четвъртък, 24 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари


Високоскоростните влакове, свързващи Франция с Барселона, бяха спрени, след като наводнение нанесе щети на релсите, съобщиха френските държавни железници.

Започна идентифицирането на 39-те тела, открити в камион в графство Есекс във Великобритания.

Съдът остави в ареста двамата афганистанци, обвинени в изнасилването на непълнолетно момиче в София. Заради лични подробности, свързани с престъплението, днешното заседание се проведе при закрити врата.

 

Високите сгради няма да се строят в центъра или в жилищните квартали.

 

Димитър Делчев от ДБГ е водач на листата и смята, че повтарянето от страна на премиера, че всички са маскари и няма смисъл да се гласува помага на ГЕРБ да запази статуквото. Според Делчев с Мая Манолова в София ще има видима промяна, а корупционният модел на Борисов ще бъде спрян.

 

Членовете на ВСС изслушаха днес Иван Гешев като кандидат за главен прокурор. Заседанието продължи 10 часа. Изслушването на Гешев приключи в 17,20 ч., а след това се изказваха личните позиции и становища.

"Да успеем заедно, да променим модела" - тази задача си поставя Величка Ангелова, кандидат за кмет на Община Горна Малина и кандидатите за общински съветници от местната коалиция ДБГ (Воля, АБВ). 

 

Публичните пари на софиянци изтичат чрез непрозрачни процедури за обществени поръчки и неефективни разходи като цяло. Пилеят се пари.Гражданският контрол е най-мощното средство за пресичането на корупцията, казва в интервю за "Дневник" днес Мая Манолова.

 

Намаляване на задръстванията и облекчаване на трафика е сред основните неща, за които ще се работим в следващия Общински съвет.

 

Изслушването за главен прокурор на Иван Гешев приключи във ВСС около 17,20 ч.

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...