Статии филтрирани по дата: Сряда, 23 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

 

Директорът на столичното 119-то училище "Акад. Михаил Арнаудов" Диян Стаматов, който е кандидат за общински съветник в София от листата на ГЕРБ, агитира родители в електронния дневник на ученицитте.

 

Полицията издирва дете на една годинка и пет месеца от село Николаево, съобщи бТВ.

 

Бойко Борисов призна, че са сбъркали с издигането на Мая Манолова за омбудсман. Той заяви това в студиото на БТВ.

 

Под наслов "Светлината пробива мрака" в центъра на столицата се провежда пореден протест срещу единствения номиниран за следващ главен прокурор Иван Гешев, предава БНР.

Местните избори са само след седмица. Гласоподавателите са малко над 6,2 млн. души, а кандидатите за общински съветници 29 515. Желаещите да влязат в местната власт никак не са малко като голяма част от тях се борят за пореден мандат, не липсват и млади хора, които избират да влязат в политиката, за да променят модела.

 

Агенция "Пътна инфраструктура" пусна тръжна процедура за проверка на безопасността на пътя по Северната скоростна тангента.

 

Искам да знам къде отиват парите от данъците на всички софиянци, как се разпределят и колко прозрачно се управляват. Тази информация трябва да е достъпна за всеки данъкоплатец и това ще бъде моя задача в Столичния общински съвет.

 

На 23.10.2019 г., в 15.57 ч. в сайта actualno.com е публикувана статия със заглавие „Пере ли пари единственият кандидат за главен прокурор? (ДОКУМЕНТИ)“. Твърди се, че „скандални документи, свързани с подозрение за пране на пари“ от страна на заместник-главния прокурор Иван Гешев, са били изпратени на редакционния мейл.

 

Часове преди финала на избора за главен прокурор сайтът "Актуално" публикува анонимен сигнал, изпратен до редакционната поща за тайни сметки в Швейцария на кандидата за главен прокурор Иван Гешев. Прокуратурата преди минути опроверга писмото и нарече сигнала "неистински".

 

Камионът, в който бяха открити 39 тела е с българска регистрация, съобщи Нова телевизия.

 

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...