Статии филтрирани по дата: Вторник, 22 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Шофьор на такси се удави в Италия по време на мощни бури в северната част на страната, които наводниха градове и унищожиха мост, предаде АФП.

Най-голямото британско семейство скоро ще се увеличи, 44-годишната Сю Радфорд публикува видеоклип, в който заедно със съпруга си обявява, че през април 2020 г. ще имат още едно дете.

Световни лидери и кралски особи се събраха в Токио, за да присъстват на интронизацията на новия император на Япония. Сред гостите на церемонията в „Боровата зала“ на Императорския дворец бяха и българският президент Румен Радев и съпругата му Десислава Радева.

30 млн. лв., които Центърът за градска мобилност печели от синята зона и зелената зона, се харчат непрозрачно, а с тях могат да се изградят много паркинги, включително и буферни по основните метростанции и спирки на градския транспорт. 

 

Един от най-големите проблеми в София е липсата на места за паркиране. В Общинския съвет ще работим за решаването му и имаме план как да се случи.

 

Край на системата с мониторинговите доклади за България, обяви днес препоръката си ЕК, но се очакват становищата на Европейския съвет и Европарламента.

 

От Националната агенция за приходите (НАП) предупреждават, че клиенти на НАП-Пловдив получават фалшиви имейли. 

 

Кандидатът за кмет на ГЕРБ за четвърти мандат и настоящ кмет на София Йорданка Фандъкова се изплаши от гражданския кандидат Мая Манолова и не й зададе въпроси.

 

Столичната община закъсня с признаването на проблема за качеството на въздуха, второ с предприемането на конкретни мерки, включително и с разполагането на станции.

Изоставеното в поликлиниката в Петрич бебе ще бъде настанено в приемно семейство, съобщи бТВ.

 

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...