Статии филтрирани по дата: Неделя, 20 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Често срещани са съновиденията, резултат на сексуални фантазии, реални преживявания или мисли за партньор, познат или харесван човек.

 

В Египет представиха ценна археологическа находка от Долината на царете. Технологичният напредък позволява точното датиране и съхраняването на находката, както и нейното публично излагане.

Гумени куршуми и димни гранати използва полицията по време на протеста в Барселона. Около 6000 човека се събраха по призив на каталунската радикална левица за "протест срещу полицейските репресии", предаде Франс прес.

Жителите на столичния квартал "Княжево" и на местността Мала кория излязоха на протест днес. Те са недоволни от реверсивното движение в района, което е въведено, съобщи бТВ.

 

Седмица преди местните избори, на първи тур независимия кандидат за кмет на София Мая Манолова има преднина от 4% пред досегашния столичен кмет и кандидат за четвърти мандат от ГЕРБ Йорданка Фандъкова. Това сочат данни от най-новото представително проучване на Маркет ЛИНКС, проведено по поръчка на OFFNews в периода 15-20 октомври.

 

Министърът на финансите Владислав Горанов се срещна с новия управляващ директор и председател на Изпълнителния съвет на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева. На срещата е присъствал и управителят на Българската народна банка Димитър Радев.

 

Откъм брой имоти кандидат-кметовете на София се подреждат така:

 

Централната избирателна комисия (ЦИК) е готова за местните избори, съобщи по БНР Стефка Стоева, председател на ЦИК.

"Тогава да попитаме: „Какво се промени, г-н министър, за 24 часа?“. Самият министър, от морална гледна точка, и той трябваше да си подаде оставката“.

 

Продължава специализираната полицейска операция в Несебър.Припомняме, че вчера се направиха редица обиски и задържания в морския град в голяма операция против купуването на гласове.

 

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...