Статии филтрирани по дата: Сряда, 02 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

 Безобразие е това което прави столичната община - да нехае в случаите, в които частен инвеститор си позволява да огради част от парк, за да го застрои. Всичко това е възможно благодарение на безхаберието на общината и на това ръководство. 

 

Най-добрата българска лекоатлетка в момента Ивет Лалова се нареди на седмо място в света след като пробяга разстоянието от 200 метра за 22.77 сек. на финала на Световното първенство по лека атлетика в Доха. 

Spark, която предоставя електромобили под наем и която понастоящем администрира 230 превозни средства, е станала обект на организирано нападение. 15 автомобила от услугата са били атакувани през последните 3 дни.

 

Зрелищен арест като във филм впечатли минувачите по централната столична улица "Граф Игнатиев" преди малко.

 

Втори месец подред гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова води пред кандидата на ГЕРБ Йорданка Фандъкова с близо 3 % преднина.

 

Земетресение с магнитуд 3.6 по скалата на Рихтер разлюля Вранча днес след обяд.

Трима души са задържани за 72 часа за изнудване и принуда на длъжници на фирма за кредити в Перник. Това съобщиха от прокуратурата.

Столичната община незабавно трябва да обжалва новата Наредба за топлоснабдяване, най-вече в частта за новото определяне на такса "сградна инсталация". Общината трябва да застане зад една позиция и да се определи един нисък, разумен размер на такса сградна инсталация.

 

Завършване на Околовръстното шосе в София и изграждане на градски рингове вътре в града – само така ще се облекчи движението в центъра на столицата и няма да се седи с часове в километрични задръствания, които допринасят значително и за замърсяването на въздуха.

 

 

Правителството предлага да се отмени възможността чужденците, получили статут на постоянно пребиваващи у нас срещу краткотрайни инвестиции, да получават българско гражданство при значително облекчени условия.

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...