Статии филтрирани по дата: Събота, 19 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари
Млад мъж загина в катастрофа на пътя Силистра - Русе, при село Нова Черна.

Кандидатът за общински съветник в Столичния общински съвет Тома Белев, който е председател на екоорганизацията "Зелени Балкани" създаде скандал в социалните мрежи със свои антисемистки коментар. 

 

Пожар избухна в столичния ресторант "Кошарите", съобщи Нова телевизия.

 

Ученичката, която вчера почина в час по физическо, е издъхнала от внезапна сърдечна смърт, съобщи БНР.

„Този имаше физиономия на извънземен малко“. Така кандидатът на ГЕРБ за кмет на Шумен и досегашен градоначалник описва избирател на лидера на партията си и премиер Бойко Борисов. 

 

Това, което ще направя като кмет, е да включа този имот в списък за обезщетяване, така че тук да не се строи триетажна сграда, а хората да са спокойни, че зелените площи няма да са разрушени.

През пролетта скандал с къщи за гости, построени с европейски средства, разтресе правителството на Борисов. Набързо оставки дадоха министърът на земеделието Румен Порожанов, който е бил шеф на фонд „Земеделие“, разпределящ парите за къщите, както и заместник-министъра на икономиката Александър Манолов, който се възползвал от парите. 

 

Президентът на Чили Себастиан Пинера обяви извънредно положение в столицата Сантяго днес, след като градът с 6 млн. жители потъна в хаос и бунтове.

 

Македонският министър-председател Зоран Заев поиска спешно предсрочни парламентарни избори, съобщи Нова телевизия.

 

В голямата си част район „Сердика“ няма канализация, няма детски градини, няма ясли. Срамота е! В 21-ви век, през 2019 година сме. Това е абсурдно да се случва. 

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...