Статии филтрирани по дата: Петък, 18 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Рязкото отслабване крие сериозни рискове от преждевременна смърт, смятат китайски учени, които са установили, че за хората над 47 години с високи показатели на индекса на телесната маса, рисковете са особено големи.

 

Още петима човека са задържани тази сутрин във връзка с расисткия скандал, разразил се след мача България-Англия, съобщи МВР.  Те са задържани в Първо РУ.

 

Сега ще си почивам известно време, ще ходя на риба, на лов... Като тръгна да се занимавам с нещо, ще разберете.

 

 

Франция блокира започването на преговори със Свеверна Македония и Албания за влизането им е Европейския съюз.

 

ГЕРБ отговори на председателя на ДБГ Димитър Делчев за билбордовете. Предизборният щаб на партията в София изпрати позиция, която публикуваме без редакторска намеса:

Международният влак между София и Русе удари автомобил на неохраняем железопътен прелез край село Градище, Плевенско, съобщи агенция „Фокус“.

Шумен и Варна са първите градове, в които пристигнаха изборните книжа за предстоящите местни избори, съобщи бТВ.

 

Целият Изпълнителен комитет на Българския футболен съюз (БФС) подаде оставка, следвайки примера на вече бившия си президент Борислав Михайлов, стана ясно на извънредно заседание на базата в "Бояна". 

 

18-годишно момче е обвинено в хулиганство заради расисткия скандал на мача България - Англия. 

Министър-председателят Бойко Борисов отвърна на изказването на президента Румен Радев, че "каквато ни е държавата, такъв ни е и футболът". 

 

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...