Статии филтрирани по дата: Четвъртък, 17 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Стотици хора от цял свят са арестувани, след като сайт за детска порнография в интернет беше разбит от властите през март 2018 г.

Синът на тв водещата Венета Райкова е написал книга. Това съобщи самата Райкова. 

За пореден случай на нарушение на правилата в Национален парк „Рила“ сигнализира потребител в социалните мрежи.

Президентът Румен Радев и генералният секретар на „Репортери без граници“ Кристоф Делоар обсъдиха състоянието на медийната среда в България.

Уволненият днес от Съвета за електронни медии (СЕМ) генерален директор на БНР Светослав Костов заяви, че ще обжалва решението на медийния регулатор, съобщи "24часа".

 

Пред Националната координационна мрежа, която обединява 30 организации за защита на животните, поех конкретни ангажименти, че като кмет няма да допусна нехуманно отношение към животните в столицата.

 

Обвинение за хулиганство с особена дързост ще получи един от футболните хулигани задържани вчера в 1-во районно управление на МВР в столицата. Това е 18-годишният Цветан Гечев.

Кметът на София и кандидат за четвърти мандат от ГЕРБ Йорданка Фандъкова не отговори на въпрос на гражданин. Това се случи по време на среща с жители на квартал Красно село.

 

Великобритания и Европейския съюз са постигнали споразумение за бъдещите им политически и икономически отношения след Брекзит. Това обявиха Жан-Клод Юнкер и Борис Джонсън, предаде АФП.

Агресия от страна на възрастен към дете се е разиграла в столичното 28 СУ "Алеко Константинов", съобщи Нова телевизия.

Страница 1 от 4

Горещи теми

Нагоре...