Статии филтрирани по дата: Вторник, 15 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

 

Непал и Китай се договориха да проведат съвместно точно измерване на най-високия връх на планетата - Еверест, който е разположен на границата между тези държави, предаде БГНЕС.

Жените се радват на по-добър секс със собствените си съпрузи, отколкото при случайни връзки с партньори за една нощ, пише в. "Дейли мейл".

Българският патриарх и Софийски митрополит Неофит отбеляза днес своя 74-и рожден ден.

Следващите 30 секунди ще ги прекарам в мълчание. Това ще е моят знак за солидарност към другия граждански кнадидат Борис Бонев, който не беше допуснат до участие в този фомат на "Реферрендум". Аз също не можех да участвам като граждански кандидат в другия формат на обществената телевизия - "Панорама".

Евакуират мигранти от пренаселения мигрантски лагер на гърция остров Самос, съобщи Нова телевизия. Причината за евакуацията е пожар. 

 

Прокуратурата води разследване срещу мъж, който е публикувал видео, в което заплашва с нож премиера Бойко Борисов и главния прокурор Сотир Цацаров, съобщава Bulgaria on Air.

 

Австралиецът Джок Полфрийман, който беше осъден за убийството на студента Андрей Монов и беше пуснат предсрочно от затвора, напусна Специализирания дом за временно настаняване на чужденци в Бусманци.

 

Андрей Петков е председател на Младежката организация на ДБГ. Той е кандидат за общински съветник в Столичния общински съвет от листата на коалиция "Движение България на гражданите" (ДБГ, ЗНС, НДСВ и Път на младите), които подкрепиха кандидатурата на гражданския кандидат за кмет Мая Манолова. 

 

След победата на Англия над България с 6:0 снощи, в британските издания водеща тема не е играта на англичаните, а остра критика към България заради расистки прояви на мача от страна на футболни агитки, съобщи Нова телевизия. 

 

"Всеки момент Джок Полфрийман ще бъде освободен от общежитието за чужденци в Бусманци", заяви директорът на Дирекция "Миграция" старши комисар Николай Николов. 

Страница 1 от 4

Горещи теми

Нагоре...