Статии филтрирани по дата: Понеделник, 14 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Най-малко 40 души са загинали, 16 са изчезнали, а над 180 са с наранявания след тайфуна "Хагибис" в Япония, съобщи японската национална телевизия, цитирана от ДПА.

12-годишно хлапе от американския щат Мичиган е било прието в болница с тежки изгоряния в областта на брадичката, гърдите и корема. Детето е взело участие в ново "огнено" предизвикателство в социалните мрежи.

Предизборната книга на Фандъкова с нейната програма прилича на каталог на спонсорите на ГЕРБ, а не на политическа визия на самостоятелен кандидат за кмет.

Жилищните имоти в София продължават да поскъпват с бързи темпове. За второто тримесечие на годината увеличението е с 9,6%.

Баща и син пострадаха след като 46-годишен мъж насъска домашното си куче питбул срещу тях, съобщиха от ОД на МВР- Разград.

Полицаи са задържали 57-годишен шуменец, заплашил да постави взривно устройство в радиостанция, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

Търговци от столичния район "Възраждане" заявиха, че плащат такса "спокойствие", като лепят предизборни плакати с Йорданка Фандъкова и с кандидата за районен кмет на ГЕРБ, по витрините на обектите си.

 

Премиерът Бойко Борисов свиква за утре, вторник, заседание на Съвета по сигурността заради рязкото изостряне на ситуацията в Сирия.

 

Часове преди мача България – Англия фенове се спречкаха.

Специализираната прокуратура и ГДБОП извършват действия по разследването на организирана престъпна група за изнудвания, в това число чрез заплахи и физическо насилие, действаща на територията на Бургас и Бургаска област.

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...