Статии филтрирани по дата: Неделя, 13 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Спасители с кучета търсят затрупани работници под развалините на рухналия хотел в Ню Орлиънс. Част от небостъргача, който е в строеж, се срути, след като върху конструкцията падна голям кран.

 

Колко секс е достатъчно секс и как се промени той след навършването на 40 години? И има ли “нормално, средно и малко количество”?

Трима българи и един американец са загинали при стрелба в жилищна сграда в Чикаго, заяви пред Нова телевизия Иван Анчев, генерален консул на България в Чикаго.

Трима души загинаха през седмицата при пожарите в Южна Калифорния, съобщи БТА.

 

Полицията в Гърция задържа автомобил с българска регистрация с 20 нелегални мигранти. Шофьорът е арестуван и е с обвинение за трафик на хора, съобщи БНР. 

 

САЩ ще изтеглят спешно около 1000 свои войници от Северна Сирия заради операцията на Турция "Извор на мир". Това заяви военният министър на САЩ Марк Еспър пред CBS.

 

Днес в присъствието на двамата премиери - на България и на Йордания - бе подписан меморандум за сътрудничество в областта на туризма, който трябва да доведе до популяризиране на културния, фестивалния, селския, кулинарния и други видове туризъм, както и за развитието на туристическата инфраструктура.

Показно разстреляната Станка Марангозова е купувала имоти от София до морето в силните си години. Това пише в. "Телеграф“ и поосчва данни за 150 кв. м. апартамент на две нива в столичния кв. "Хладилника“, ниви край монтанското село Стубел, апартаменти във Враца и Монтана, както имоти в морската столица.

 

Убеден съм, че политика се прави, за да се подобри живота на хората и да се повиши стандарта им на живот. В съвремения свят икономиката и правилното управление на икономическите процеси са доминанта, затова смятам, че икономистите и финансистите най-накрая трябва да заемат своето място в политическия живот.

 

Слабо земетресение е усетено в района на Благоевград, съобщава БНТ. 

 

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...