Статии филтрирани по дата: Събота, 12 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Специалистите в генното инженерство в САЩ са извършили експеримент, при който от уникален „генно подобрен“ бик са се родили шест телета без рога.

 

Този месец може да донесе промяна в търговските отношения между САЩ и Китай в посока затопляне, като съвсем скоро предстои да нов кръг от преговори между двете страни.

 

Партията на бившия шоумен Слави Трифонов набира членове в различни български градове. 

Апелативният спецсъд реши бившият кмет на столичния район "Младост" Десислава Иванчева и нейниста заместничка Биляна Петрова да останат под домашен арест.

 

"Проблемът не е персонален, а е в недовършената реформа на съдебната система. Отговорен за този проблем е премиерът Борисов и правителството."

 

Читатели на 24новини изпратиха до нас сигнал със скандално решение на ОИК - Горна Оряховица, в което местната Общинска избирателна комисия (ОИК) нарушава първо закона, а след това и указания на ЦИК, за да регистрира кандидата за кмет на ГЕРБ. 

 

Младежи рекламират финансиста Бисер Манолов като кандидат за общински съветник от листата на десните, които подкрепят гражданския кандидат за кмет на София Мая Манолова. 

 

Денислав Генчев, кандидат за кмет в столичния район Подуяне от дясното обединение Реформаторски блок през 2015 година, е част от листата за общински съветници на коалицията „Движение България на гражданите“ (ДБГ, ЗНС, НДСВ, Път на младите).

Днес, 12 октомври, Фасадата на НДК ще остане осветена в червено в продължение на 12 часа – от 19 часа на 12 октомври до 7 часа сутринта на 13 октомври.

 

„Всъщност, създадохме олигарси по неестествен принцип, банкови измамници, кредитни милионери и нито един от тях не може да бъде определен като истински бизнесмен, защото той не гарантира просперитет, а гарантира смао грабеж. Това е пправителство на диктатурата, а грабежът е и в Столичната община."

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...