Статии филтрирани по дата: Петък, 11 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

 

Принцеса Есмералда Белгийска е била задържана при вчерашните прояви на гражданско неподчинение на природозащитници в Лондон. Това съобщи самата тя, като разпространи и бележката от полицията за своето освобождаване, предаде БТА.

Поли Генова публикува за първи път снимка на приятеля си, който е и баща на сина й Даниел.

Сметната палата е изтрила от доклада си за ефективността на събирането на данъците от Националната агенция по приходите (НАП) десетки таблици от одита, пише "Mediapool".

 

Италианската столица Рим е започнала преговори с България да изпраща отпадъците си тук, съобщи Нова телевизия. Преговорите са за едногодишен износ на отпадъци за обработка, който да започне от 1 януари 2020 година.

 

Тази година за отбрана ще бъдат изразходвани близо 4 милиарда лева. Това заяви премиерът Бойко Борисов след ритуала по полагане на военна клетва от първокурсниците в Националния военен университет "В. Левски" - Велико Търново.

Расте броят на безработните. В следващите 15 години незаетите лица ще бъдат с 6% повече, като броят им ще надвиши 3 млн. души.

България може да се присъедини към валутно-курсовия механизъм ERM II през първото или второто тримесечие на 2020 г.

Г-н Джамбазки не може да участва в подобен двубой, защото той не може да пие толкова.

 

Нови случаи на африканска чума по свинете са потвърдени в област Шумен, съобщиха от Областна администрация-Шумен.

Специализираният наказателен съд заседава за първи път по делото за продажбата "Царските конюшни". Обвинението е за умишлена безстопанственост и сключване на неизгодни сделки, с които държавата е ощетена с повече от 10 млн. лв.

Страница 1 от 4

Горещи теми

Нагоре...