Статии филтрирани по дата: Четвъртък, 10 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Вече две седмици издирват безследно изчезнал млад мъж от Плевен. Близки и познати на 36-годишния Мариян Пантелеев го търсят из околностите на града от 26 септември. Той е обявен и за общонационално издирване от полицията.

Агенция "Блумбърг" съобщи в сряда, позовавайки се на свои източници, че два турски отряда вече са навлезли в Сирия в подготовка на операцията.

Голям пожар е избухнал след експлозия в близост до летището в Линц, Австрия..

Жена на 46 години е открита мъртва пред блок 18 в столичния квартал "Младост", съобщи Нова телевизия.

 

"Имам твърдо намерение там, където хората имат нужда от пенсионерски клуб, да бъде създаден", заяви гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова вчера по време на среща с жители на столичния квартал "Овча купел". 

 

Десетки млади лекари и студенти излязоха на протест пред Министерството на здравеопазването. Те недоволстват от промените в Наредбата за придобиване на специалност в системата на здравеопазването.

 

Между 30 и 150 лева се събират в началото на учебната година от родителите за детска градина и училище. Сумите варират, но е възможно да бъдат и по-големи. 

Превърнаха държавата в диктатура. Тази диктатура следва с всяка стъпка, тя се появи дори в прокуратурата,в медиите, които бяха откраднати от нас, които останаха в затишие и които са длъжни да хвалят единствено управляващата каста.

И Борисов, и Фандъкова се хвалят, че ГЕРБ правят паркове и градинки в София, че разкрасяват града, но всъщност единственото гарантирано от тях са незавършени и лошо ремонти и глоби.

 

Столичният район Слатина се сдоби с няколко нови детски площадки. "Предизборно изсипаха едни пари и никой не гледа какво се прави", коментират живущите в района на ул. "Постоянство".

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...