В измисления свят на Фандъкова въздухът е чист, но в гетата вече събират гуми за зимата - 24novini.bg

В измисления свят на Фандъкова въздухът е чист, но в гетата вече събират гуми за зимата

В София всеки се готви за зимата, а столичната администрация се прави, че не вижда В София всеки се готви за зимата, а столичната администрация се прави, че не вижда
13.09.2018 | 15:35
(0 гласа)

Кметът на София Йорданка Фандъкова отново показа, че живее в свой собствен измислен свят. В него няма дупки по улиците, снегът се почиства още преди да е паднал, а ремонтите са винаги качествени и в срок.


Кметицата на изстрадалата ни столица обяви днес пред БНТ, че въздухът в София е по-чист от този в Милано и Брюксел и коментира мерките, които общината взима за подобряването на качеството на му. 

Общината предоставила безвъзмездно печки на екопалети на ... 30 домакинства. Словом ТРИДЕСЕТ! Въвела „Зелен билет“. Бе ползван два или три пъти миналата зима.  

С подобни темпове и мерки от общината жителите на София ще дишат нормално някъде около 2342 г. Остава ни единствено да се надяваме, че ГЕРБ и г-жа Фандъкова не възнамеряват да управляват столицата дотогава.

Прът в плановете на Столична община за подобряване качеството на въздуха могат да сложат традиционни гласоподаватели на управляващата столицата и държавата ни партия ГЕРБ.

Жители на квартал Христо Ботев в район Слатина от месеци се готвят за зимата и складират стари гуми и дървени дограми, които през печките ще влязат директно в дробовете на хората.

Само като идея, столичната администрация може да направи една акция, за да не бъде и тази зима въздухът, който дишаме също толкова "видим", колкото са и постигнатите резултати от предизборната платформа на ГЕРБ.

20180902 115736

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...