Анкета: Борисов и КФН - еднакво виновни за "Олимпик" - 24novini.bg

Анкета: Борисов и КФН - еднакво виновни за "Олимпик"

Бойко Борисов и председателят на КФН Карина Караиванова са еднакво виновни за щетите на хората от фалита на "Олимпик" Бойко Борисов и председателят на КФН Карина Караиванова са еднакво виновни за щетите на хората от фалита на "Олимпик"
05.09.2018 | 20:00
(0 гласа)

Премиерът Бойко Борисов и председателят на КФН Карина Караиванова са по равно виновни за това, е българи пострадаха при фалита на застрахователнот одружество от Кипър "Олимпик". Това сочат резултатите от анкетата на 24новини.бг, проведена непосредствено след скандала с фалита.

 

На въпроса "Кой е виновен, че българи пострадаха от фалита на застрахователя "Олимпик"?" по равен брой гласове са получили премиерът и пердседателят на КФН Караиванова. За тези оттовори са гласували точно по 615 души или по 19 % от участниците.

 

Най много участници в анкетата са дали гласа си за отгворра, че управляващите ГЕРБ и патриотите са виновни за кризата с "Олимпик" и щетите, които хората претърпяха. 733 души са гласували така, което прави 23% от участниците

Според 21 % от хората, 678 гласа, за ситуацията е виновно Народното събрание.

Подалата оставка от КФН заместник-председател Ралица Агайн, е виновна за щетите на българите, според 269 гласували или 8%, а 136 гласа или 4 % смятат за виновен Гаранционния фонд.

Опозицията от БСП носи отговорност за ситуацията, според 5 % от хората, което е 154 гласа, а 1 % от всички смятат, че никой не е виновен. Това са 27 души.

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...