Караиванова с над 13 хил. лв. заплата в КФН, новата заместничка - с 11 хил. лв. - 24novini.bg

Караиванова с над 13 хил. лв. заплата в КФН, новата заместничка - с 11 хил. лв.

Над 13 хил. лева - заплата на шефката на КФН, над 11 хил. лв. - за новата й заместничка Над 13 хил. лева - заплата на шефката на КФН, над 11 хил. лв. - за новата й заместничка
23.08.2018 | 14:34
(0 гласа)

Новата държавна заплата на шефката на Комисията за финансов надзор Карина Караиванова става 13 146 лв. Новата й заместничка е депутатката от ГЕРБ Диана Йорданова, по-известна с изчитането на римско VII като "ВиАйАй" от парламентарната трибуна. Тя ще взема месечно възнаграждение от 12 003 лв.

 

 

Комисарите ще си разпределят по няколко заплати годишно и като различни видове премии и бонуси.

Като любител на скъпи автомобили, която се прочу с използването на няколко служебни коли, тя е изпратена на поста от Владислав Горанов ще се радва на средно 20 хиляди на месец, пресмятат експерти.

Толкова ще вземат и другите двама замове в КФН. Това са бившият шеф на НАП и за малко заместник-министър на финансите в кабинета "Борисов 3" - Бойко Атанасов и Ралица Агайн – ексдепутатка от НДСВ и Новото време, която бе освободена от парламента.

"Само” 11 432 лв. се полагат за единствения останал член на Комисията Владимир Савов, който отговаря за защитата на потребителите на финансови услуги.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...