Босия към президента: Съветниците ви са с КПД на хора от помощно училище - 24novini.bg

Босия към президента: Съветниците ви са с КПД на хора от помощно училище

06.07.2018 | 17:47
(0 гласа)

„Прочетох отговора ви на моето писмо-декларация и съм дълбоко разочарован от него. Знам, че президентската администрация е с много нисък КПД и интелектуален капацитет, но до такава ниска степен не очаквах да бъде. Отговорът, който са ви написали вашите съветници и технически изпълнители е повече от скромен и уязвим”. Това изтъква в свой отговор на писмото на Румен Радев, гладуващият вече 25-ти ден Николай Колев - Босия.

 

Вчера президентът Румен Радев призова правозащитникът да прекрати гладната стачка и обеща да сезира прокуратурата за нещата, заради които дисидентът гладува. 

 

Според Босия обаче това било възглупаво, защото той ако искал да сезира прокуратурата, щял да го направи, но не искал, защото я намирал за криминална.

Босия е възмутен, че от „Дондуков” 2 отговарят на писмото му едва на 24-ия ден след като са го получили, още повече, „когато се отнася за хуманитарен момент. "Това е грубо, нетактично и безумно”, казва гладуващият.

Николай Колев припомня, че е поискал среща с президента, за да му докаже с документи и факти за организираната престъпна група в Министерството на транспорта, но Радев изобщо не отговарял на това искане.

 

 

„Накрая вие се обръщате към мен да прекратя гладната си стачка, но не споменавате нищо за условията, които съм поставил. Явно смятате, че аз при вашия отговор ще подскоча до небето от кеф, че сте ми написали едно възглупаво писмо и веднага ще си поръчам порция кебапчета, шопска салата и отлежала гроздова”, завършва с ирония отговора си Босия.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...