Cacao Beach отвръща на удара с двудневно парти за старт на сезона - 24novini.bg

Cacao Beach отвръща на удара с двудневно парти за старт на сезона

08.06.2018 | 17:08
(0 гласа)

Нароченият за събаряне от вицепремиера Валери Симеонов клуб Cacao Beach в Слънчев бряг отввърна на удара и обяви, че ще открие новия летен сезон с двудневно мега парти. 

 

От клуба, станал известен оше като Цацао Беацх (по Симеонов) пуснаха съобщение до медиите, в което обявиха, че утре ще има "взривяващ микс в стил техно, а следващата нощ партито ще избухне в хаус вариант". Зад пулта щяло да има култови диджеи от цяла Европа.

 

От клуба твърдят, че всички заведения на Южния плаж в комплекс "Какао бийч" са реконструирани и изцяло шумоизолирани съгласно новите изисквания на закона. "Те са преградени с прозрачни стени, изградени чрез най-модерните технологии и висококачествени звукоизолиращи материали", се казва в съобщението.

Симеонов обаче твърди, че освен шумни заведенията са и незаконни, тъй като не представляват преместваеми обекти, а конструкции, които са и опасни. 

 

Вицепремиерът влезе във война с клубовете още миналото лято, когато прави показни проверки и спира музиката с аргумента, че тя превишава в пъти здравословните нива.

Той очаква законовите промени за шума да бъдат окончателно приети от парламента до края на месеца.

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...