Борисов накарал Божков и Домусчиев да си обещаят 20 млн. лв. за реклама - 24novini.bg

Борисов накарал Божков и Домусчиев да си обещаят 20 млн. лв. за реклама

Борисов и Домусчиев са разбрали с Божков за 20 млн. лв. реклама на хазарта в NOVA Борисов и Домусчиев са разбрали с Божков за 20 млн. лв. реклама на хазарта в NOVA
18.05.2020 | 15:00
(0 гласа)
Васил Божков публикува нова серия от тайните договорки с властта и нейните приятели. Рекет, изнудване или корупция - ще преценят компетентните институции, посочи хазартният бос в публикацията си в социалните мрежи.

 

"Това е паметна записка от среща в кабинета на г-н Кирил Домусчиев, проведена на 10.7.2019 г.

Тя бе осъществена под натиска на г-н Борисов и Влади Горанов. Почеркът е мой, а подписите – на Кирил и мой, написа Божков на стената си.

 Снимка: facebook/ Васил Божков
 

Установилият се в ОАЕ бизнесмен Васил Божков представи обещаната вчера нова част от сигнала, който по думите му ще изпрати "до български и чужди институции". Хазартният бос с повдигнати редица обвинения за данъчни измами и други престъпления публикува в страницата си във "Фейсбук" снимка на "паметна записка", написана на ръка и подписана от "В. Божков" и "К. Домусчиев".

По-късно (01.08.2019 г.) част от поставените условия, за да съществува бизнесът ми, бяха оформени в непазарен договор между "Национална лотария" АД, "Ню геймс" АД и "Нова броудкастинг груп" ЕООД за 240 000 000 лева с ДДС.

"Дали е рекет, изнудване, корупция, търговия с влияние, злоупотреба със служебно положение – ще преценят компетентните институции. В България и Европа",

написа Божков в социалната мрежа.

В текста на самата "паметна записка" се чете:

ПАМЕТНА ЗАПИСКА

1. 20 000 000 лв. (без ДДС) договор за реклама. Десетгодишен с три години предизвестие за прекратяване.

2. Ако НоваТВ загуби рекламодатели в хазарта ги компенсира с други подобни в размера на загубените договори в НоваТВ или в „Лудогорец“.

3. Пълен съпорт в ДКХ с цел урегулиране бизнеса и спазване законите на РБ.

(К. Домусчиев – 10.07.19) (В. Божков – 10.07.19)

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...