Борисов към гражданите: Да сте ми благодарни, че ви управлявам аз! - 24novini.bg

Борисов към гражданите: Да сте ми благодарни, че ви управлявам аз!

Борисов нареди на българите да са му благодарни, че ги управлява той Борисов нареди на българите да са му благодарни, че ги управлява той Архив
16.05.2020 | 20:01
(0 гласа)

Бойко Борисов: Получихте рядък шанс да ви управлявам аз! 

 Това каза премиерът Бойко Борисов към гражданите при свое посещение днес на участък от газовия интерконектор България-Гърция при селата Орлово и Мандра.

"Вие имате голям късмет, че управляваме. Решил съм да не съм скромен заради тези негодници, които по-цял ден говорят! 

Имате рядък шанс да управлявам аз. Защото, ако управляваше колегата Радев, щеше да постъпи като Путин, Борис Джонсън, щяха да измрат хора. Измряха навсякъде.

Хиляди, хиляди на ден умрели!", заяви той пред журналисти,

които отразяваха негова инспекция на строителството на Той се "изненада", че журналистите го чакат насред полето, нарече ги патици пред пресаташето си Севделина Арнаудова, а тя отрече да е канила медии. 

На въпрос за акциите на "Левски", които са джиросани на негово име, премиерът цитира дядо си. "Насила може да вземеш, но насила не можеш да дадеш. Това беше подигравка, защото е ясна целта. Извинявайте, ама вие утре може да ми прехвърлите и вашата къща с децата! Как така без да ме питате ?!", ядоса се Борисов на репортерката на bTV, която репликира, че явно законът го позволява. "На мен законът ми позволява да кажа, че вие сте просто едни негодници и не искам дори да чувам за вас! 

"Няма на Божков ТВ да се хвана на въпроси! Извинявам се", възмути се Бойко Борисов

и поясни, че акциите не са на негово име и не желае да бъде вкарван в тези игри.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...