Карадайъ: Другият път не бива да има мнозинство без ДПС - 24novini.bg

Карадайъ: Другият път не бива да има мнозинство без ДПС

02.04.2018 | 09:12
(0 гласа)

ДПС даде заявка, че е готова да преговаря с ГЕРБ и че иска участие в управлението. На заседанието на областния съвет в Кърджали лидерът на партията Мустафа Карадайъ заяви, че „трябва да се спечелят изборите, за да не може без ДПС да се сформира мнозинство” и че партията трябва да е готова за властта.

 

Той обвини ГЕРБ, че „работят за откъсването на гласове от ДПС, за отслабването на ДПС, защото не искат да преговарят със силно ДПС”, според пресинформация от събитието на сайта на ДПС.

 

За отношенията на ДПС с управляващите в Турция, Карадайъ поясни, че ДПС получава много добри призиви от Турция, но не може да разчита само на тях и допълни, че комуникацията и диалога продължава.

 

Карадайъ заяви, че решенията за поведението на ДПС се вземат единствено и само от колективните органи на партията на съответно ниво и че никой от вън или от вътре не може да казва какво ще прави ДПС.

На заседанието присъстваха и заместник-председателите на ДПС Ахмед Ахмедов и Хасан Азис, народни представители, както и всички общински председатели и общински кметове на ДПС в областта.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...