Гешев: Заплатата ми е голяма, искам да я заслужа - 24novini.bg

Гешев: Заплатата ми е голяма, искам да я заслужа

Иван Гешев обяви, че заплатата му е голяма и иска да я заслужи Иван Гешев обяви, че заплатата му е голяма и иска да я заслужи
03.02.2020 | 09:22
(0 гласа)

Иван Гешев: „Моята заплата е голяма и трябва да си я заслужа. Тя идва от обикновените български граждани".

Тава каза главният прокурор Иван Гешев, който пристигна на място в столичния квартал „Христо Ботев”,

където се извършва специализирана операция по линия на битовата престъпност.

"Трябва да сме безкомпромисни пред всеки. Нашият ангажимент ще бъде изпълнен в близките месеци!“, допълни той.

"Обещах държавата да свърши това, което отдавна трябваше да свърши по отношение на битовата престъпност. Обявяваме война на битовата престъпност", каза още той.

 

 

Главният прокурор се зарече, че до края на годината ще бъдат постигнати сериозни резултати в сегмент битова престъпност.

„Показахме го с противодействието на телефонните измами, които бяха бич за възрастните хора.

Обещавам, че с прокуратурите и полицейските служби към края на годината ще има подобен резултат и при битовата престъпност. Ще бъдем безкомпромисни! Държавата е длъжник на своите граждани и е време да плати дълга си към хората, които ни плащат заплатите. Ествествено, никой не се е преборил с престъпността в никоя държава, но можем да направим много“, категоричен е Иван Гешев.

"Тези, които убиват, изнасилват, тормозят възрастни граждани по селата, крадат, грабят,

трябва да преосмислят поведението си", заяви Гешев

"Започват регулярни акции срещу битовата престъпност в цялата страна", заяви още Гешев. „Ако не преосмислят поведението си, ще се изправят пред съда и ще получат, каквото заслужават. То не е трудно, ако има съдействие с българските власти“, каза главният прокурор.

„Обещавам на българските граждани към края на годината има подробен резултат в сегмента битова престъпност. Ще ползваме всичко възможно и позволени от закона, хората да живеят спокойно“, каза Обвинител № 1.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...