Убитата Андреа от Галиче е била изнасилена, селото е в шок - 24novini.bg

Убитата Андреа от Галиче е била изнасилена, селото е в шок

Убитото момиче от Галиче първо е било изнасилено, а после пребито Убитото момиче от Галиче първо е било изнасилено, а после пребито
11.01.2020 | 18:16
(1 глас)

Андреа от Галиче първо била изнасилена, преди да бъде убита, казват разследващи жестокото убийство на ученичката на 18 години.

Галиче е в шок от зловещото убийство. Андреа бе открита с прерязано гърло в двора на семейната къща, където живее сама.

Андреа Руменова е ученичката от гимназията в Галиче и е намерена около 8.40 часа гола, пребита и изнасилена, съобщи "24 часа".

Андреа живеела сама в семейната къща, тъй като брат й и баща й работят в Англия, а майка й напуснала семейството и имала нов съпруг.

Местните разказват, че снощи в района минала шумна компания. Имало викове и крясъци, но комшиите го отдали на буйната кръв на младите хора. Очевидци разказват, че съсед на момичето, към 02.30 ч. е чул шум, излязъл е в двора и е започнал да вика. Тогава от къщата на Андреа са излезли няколко човека, качили са се в черна кола и са потеглили, допълва „Зов нюз“.

В селото са в шок от трагедията, защото Андреа е била много добро момиче

и не се е занимавала със съмнителни дейности. Красавицата имала сериозен приятел - Мирослав, който е футболист в Чавдар (Бяла Слатина). Той е един от първите разпитани. Работата по случая продължава.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...