Над 10 дни издирват изчезналото дете на годинка - 24novini.bg

Над 10 дни издирват изчезналото дете на годинка

Повече от есет дни демейството и полицията издирват 18-месечното дете. Повече от есет дни демейството и полицията издирват 18-месечното дете. бТВ
02.11.2019 | 21:20
(0 гласа)

Повече от десет дни полицията и близки издирват изчезналото от стражишкото село дете Николаево. Детето е на годинка и пет месеца и е обявено за общодържавно издирване, но засега без резултат.

 

 

Сигналът за момченцето е подаден от родителите му на 22 октомври около 19 часа.

Майката оставила бащата да се грижи за детето, който твърди, че се е разсеял за десет минути с телефонен разговор. 

От тогава едногодишният Мариян е в неизвестност. Момченцето не е стабилно и не може да ходи добре самостоятелно. Незабавно бяха предприети издирвателни мероприятия от екипи на полицията, пожарната, доброволци, с използването на термокамери и следови кучета.

От показанията на членовете на семейството става ясно, че няма разминавания между дадените сведения от различните членове.

юБлизките на Мариян продължават да мислят, че синът им е отвлечен.

Призивите им за помощ в социалната мрежа не спират, а намеците, че са продали детето ги огорчават. Случаят е мистерия за всички в селото. Районът е претърсен и хората се надяват вече на чудо.

От полицията отказват коментар и твърдят, че издирването на детето продължава. Призоваха и гражданите за съдействие. Проверени са няколко сигнала, но следи към изчезналото дете няма.

От Областната дирекция на МВР във Велико Търново призовават всички граждани, пътували на 22.10.2019 г. /вторник/ за времето от 17,30 до 19,30 ч. по маршрут Стражица - с. Николаево - Попово и обратно да се свържат с дежурната част на ОД МВР - Велико Търново на телефон 0888 481209.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...