Манолова: Провокациите и вандалските актове няма да ме спрат - 24novini.bg

Манолова: Провокациите и вандалските актове няма да ме спрат

"Ще продължа да водя позитивна и усмихната кампания", заяви Манолова по повод четвъртата вандалска проява срещу нея "Ще продължа да водя позитивна и усмихната кампания", заяви Манолова по повод четвъртата вандалска проява срещу нея Кадър: бТВ/ Архив
07.10.2019 | 20:55
(0 гласа)

Манолова: "Видяхте какво направиха на Борислав Игнатов, видяхте какво направиха на "Спаси София", след това беше срязан образът ми върху шатрата, а след това и този опит за гавра с флаерите ми, налепени по колите на столичани"

 

 

Това каза гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова в студиото на bTV, като подчерта, че провокациите и черният ПР няма да я спрат.

"Няма да ме изплашат и няма да ме накарат да вляза в този низък и долен тон, който зададе опонентът ми. Ще ходя сред хората и ще водя позитивна кампания",

категорично заяви тя и обясни, че атаките срещу нея не я притесняват, а е притеснена от "лъжите на едро" в управлението на София.

"Всеки ден тежко се удрят кандидатите за кмет, които са срещу властта", допълни също независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова в ефира на бТВ по повод четвъртата провокация срещу нея, при която коли на столичани бяха налепени с флаери от предизборната й кампания.

"Може би опонентите ми очакват да разлепя подобни флаери с лицето на Йорданка Фандъкова, но аз няма да го направя", категорична бе Манолова. 

На въпрос дали смята, че вандалските прояви от последните два дни са дело на ГЕРБ и затова споменава столичния кмет Йорданка Фандъкова, независимият кандидат заяви, че 

"от началото на кампанията, дори още преди официалния й старт,

медиите близки до властта, изливат мръсна вода всеки ден както върху мен, така и върху другите кандидати, които са срещу властта".

Манолова заяви, че повече се притеснява от лъжите за управлението на София.

"В София се лъже на едро.

Най-скъпите столични квартали, като Симеоново, Драгалевци и Бояна нямат канализация. Канализация нямат и селата около София - Негован, Панчарево, Мрамор, а в началото на предишния си мандат Фандъкова е обещала, че до 2018 година канализацията ще е завършена в Симеоново и в Драгалевци, а в Бояна ще е завършена между 2017 и 2019 година. Сега е 2019 година и нищо не е направено", подчерта тя.

"В Западен парк е започнат ремонт за 11 млн. лв преди година и половина. За това време паркът е затворен за граждани, а за тази сума алеята е разкопана. С тези 11 млн. лв. е можело да се облагородят други паркове", посочи тя.

На въпрос какъв е проблемът в това, че столичният кмет Йорданка Фандъкова обявява обществени поръчки при положение, че това й е работата като кмет, Манолова заяви, че

"преди изборите Фандъкова е обявила процедури на обща стойност 700 млн. лв., а дългът на Солична община е стигнал до 720 млн. лв."

"Фактът, че се обявяват поръчки на стойност колкото дълга на общината, навява на мисълта, че

някой много иска да се свършат нещата, които е обещал да направи, но не е направил", заяви гражданският кандидат.

Манолова категорично заяви, че когато стане кмет ще обяви на светло договорите с почистващите фирми, както и приложенията към тях, за да може всеки столичанин да види колко пъти на ден и къде трябва да се мие и мете. 

Тя постави в два плика имената на кандидатите, които ще спечелят обществените поръчки за електробусите

и заяви, че "условията са написани така, че предварително се знае" кой ще спечели търговете.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...