Иванчева организирала "държавен преврат" според сигнал от гражданин - 24novini.bg

Иванчева организирала "държавен преврат" според сигнал от гражданин

Йордан Бонев внася сигнал в прокуратурата за организиран от Десислава Иванчева "държавен преврат" Йордан Бонев внася сигнал в прокуратурата за организиран от Десислава Иванчева "държавен преврат" Кадър: NOVA
11.09.2019 | 10:00
(0 гласа)

Сигнал за организиране на държавен преврат ще внесе в прокуратурата гражданинът Йордан Бонев. Във вторник Бонев изпрати до различни медии снимки на чатове и записи, от които става ясно, че Иванчева организирала протести и правела мобилизиране на хора за "държавен преврат".

 

 

Бонев е син на Венцислав Ангеов - Чикагото, станал известен през 2014-а година, като съподвижник на Бисер Миланов-Петното.

Той се кандидатира и за кмет на Русе тогава, после беше обявен за издирване по обвинения за наркотрафик. Самият Ангелов през 2018 г. отрече да се е укривал.

„Моите наблюдения са, че Десислава Иванчева е взела 75 000 лв.

Тя създава илюзия, че няма пари. Изведнъж стана диктатор. Иванчева и Георги Георгиев са по-фрапиращи случаи от Бисер Миланов. Очаквам удар от тях”, заяви за NOVA синът на Чикогато - Йордан Бонев.

Ето какво се чува на записа:

- На протеста на 12-ти за Бойко Атанасов ли да викаме. - Против Гешев. Трябва да свалим Гешев, пък кой ще сложим, където се казва - няма значение. Е, има значение естествено. - Бойко Атанасов пое ли ангажимент да ви махне поне обвиненията? - Нашите ли? Аз не съм се пазарила, аз не правя сделки. Аз съм малко тъпо парче, разбираш ли? Малко съм идеалист, малко съм ку-ку. - Смисъл падане на Гешев, на кабинета? - Да, да. Гешев най-вече, на прокуратурата и Гешев. И следователно, те хората, които ще са там, ще искат и правителството да си ходи. Да бутаме мафията и така нататък.

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...