Игнатов за порно снимките с жената до него: Стоя до моето момиче - 24novini.bg

Игнатов за порно снимките с жената до него: Стоя до моето момиче

Борислав Игнатов заяви, че не се откзава от кампанията си и стои до своето момиче, след публикуването на порнографските снимки Борислав Игнатов заяви, че не се откзава от кампанията си и стои до своето момиче, след публикуването на порнографските снимки
08.09.2019 | 19:15
(0 гласа)

Арх. Борислав Игнатов - кандидатът на Демократична България за столичен кмет - написа в профила си във Фейсбук позицията си за жената до себе си, снимана в порно пози.

 

 

 

Той не се отказва и ще води битката за столицата "с още по-голяма решимост", обяви той в изявление.

Преди дни столичен сайт разпространени снимките с жената, което стана повод за бурни гневни реакции на гилдията, политици и граждани.

„Последните дни станах обект на чудовищна лична атака, която удари най-близкия до мен човек.

Моментът е тежък, но смятам, че обществото трябва да знае фактите. Приятелката ми е невинна жертва на дългогодишен тормоз. Снимки, направени преди повече от 10 години от човек, когото е обичала и му се е доверила, са използвани за шантаж и изнудване от него, след като тя слага край на връзката им през 2011 г.

В безсилието и злобата си, той си позволява да разпространи снимките в интернет чрез фалшиви профили, прониква в електронната ѝ поща, и прави всичко, за да я унижи и срине. Тя предприема необходимото снимките да бъдат свалени.

Незабавно подава и жалба в МВР, към която предава и флашка с разпространените против волята ѝ снимки.

Следствието обаче остава без резултат. Сега, когато тези снимки се тиражират, ние разбираме, че те не са изчезнали и вече се превръщат в инструмент за долнопробна атака в политическа кампания. Питам се с какво предизвиках такава грозна агресия, която хвърли човека до мен в дълбок шок и срив?

Явно си мислят, че всичко е позволено, за да запазят отровното статукво и да откажат нормалните хора да искат промяна.

Аз обаче не се отказвам, напротив - ще водя тази кампания с още по-голяма решимост. Надявам се всичко това да послужи на други млади хора да се предпазят от грешки на кого се доверяват и как се държат в дигитална среда.

Благодаря на всички, които искрено ни подкрепят. Давате ни сили в много труден за нас момент. Стоя до моето момиче и я обичам“, пише още в позицията си Игнатов.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...