Съединението събра и Фандъкова с Манолова - 24novini.bg

Съединението събра и Фандъкова с Манолова

Съединението събра и Манолова с Фандъкова при смяната на караула - Манолова тепърва се качваше по стълбите, а Фандъкова слизаше Съединението събра и Манолова с Фандъкова при смяната на караула - Манолова тепърва се качваше по стълбите, а Фандъкова слизаше Булфото
06.09.2019 | 12:50
(1 глас)

Съединението събра и основните опоненти за кметския стол в София - сегашния кмет Йорданка Фандъкова и довчерашния омбудсма Мая Манолова. Симболната смяна на караула срещна двете претендентки пред костницата, докато поднасят цветя в памет на героите на Съединението. Йорданка Фандъкова вече слизаше, а Мая Манолова тепърва се качваше по стълбите, където двете се срещнаха и ръкуваха.

 

Кадърът уловиха фотографите, отразаващи честванията в столицата пред Мавзолея-костница на княз Александър Батенберг,

"Свикнали сме лесно да се делим и да вървим сами,но нека си припомним Съединението като урок за настоящето", заяви в речта си Фандъкова.

"Съединението прави силата" е девизът на нашата държавност. Водачите в онези исторически месеци проявяват забележително държавническо поведение. Забравят за разделението на наши и ваши, за дребните си политически борби и лични амбиции. Опозицията активно работи за постигането на националния идеал заедно с правителството", продължи в словото си кметицата.

"Булфото" улови ръкостискането на двете претендентки за поста,

които вече разгорещено спорят по политиките за София, въпреки че кампанията още не е официално открита.

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...