Манолова се регистрира в ОИК, няма да приема дарения от фирми - 24novini.bg

Манолова се регистрира в ОИК, няма да приема дарения от фирми

Мая Манолова регистрира в ОИК Инициативния комитет, който я издига за граждански кандидат и отказа дарения от фирми и партии Мая Манолова регистрира в ОИК Инициативния комитет, който я издига за граждански кандидат и отказа дарения от фирми и партии Фейсбук/ Мая Манолова
06.09.2019 | 12:12
(1 глас)

Днес Мая Манолова и инициативният й комитет подадоха документи за регистрация в Общинската избирателна комисия (ОИК). Манолова заяви, че в деня на Съединението не иска да коментира черната  предизборна кампания, но ще отговори на въпросите в близките дни.

Предупредих отдавна, че кампанията ще е мръсна. Днес, на деня на Съединението, не е моментът да говорим за това.

Днес няма да коментирам партии. Ще отговоря на всеки един въпрос по време на кампанията, каза Манолова, цитирана от 24часа.

Според нея обединена нацията е показвала, че може да успее и да държи съдбата в ръцете си, а тя самата държи на обединението на гражданите, не на разделенията между тях.

Тя призова утре в 12,00 ч. на входа на Южния парк гражданите, желаещи да я подкрепят в подписката й.

Припомняме, че Манолова обяви Инициативния си комитет на 4 септември, а на 3 септември подаде оставката си като омбудсман.

Вчера подкрепа за нея обявиха десните от ДБГ - София, а тя самата заяви, че очаква подкрепа от целия политически спектър, граждански организации и несимпатизиращи на никакви партии хора, без да ги дели леви и десни.

Манолова бе обявена като независим граждански кандидат и заяви, че няма да прави партия, нито ще подрежда своя листа с общински съветници.

След регистрацията Мая Манолова ще обяви банковата сметка и електронната платформа за дарения (до 560 лв.).

В сайта ще бъдат публикувани имената на дарителите и предоставените суми, обеща тя.

Манолова посочи още, че няма да приема дарения от фирми и политически централи.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...