Борисов отговори на Нинова със снимки с народа - 24novini.bg

Борисов отговори на Нинова със снимки с народа

Борисов се похвали с народната любов Борисов се похвали с народната любов
27.07.2019 | 18:00
(1 глас)

Премиерът Бойко Борисов не пропусна да отговори на на призивите на лидера на опозицията за сваляне на ГЕРБ от власт. Нинова да види буквално с каква любов и признателност ме посрещнаха учителите и директорите на българските училища в чужбина, заяви премиерът.

Видяхте ли колко време след конференцията учителите и директорите чакаха да се снимат с мен. Този отговор изпратете на Нинова.

Малко по-късно в социалната мрежа в личния профил на Борисов бяха публикувани десетки снимки с участници в 12-ата годишна конференция на Асоциацията на българските училища в чужбина (АБУЧ) в Пловдив, на която той беше гост. 

Част от снимките на Борисов от днес

Снимка: Част от снимките на Борисов от днес

По повод днешния събор на БСП премиерът подметна, че

„от Бузлуджа е много лесно да се говори, но да видят какво са правили".

А с тънък черен хумор Борисов пожела на социалистите да се приберат живи и здрави от Бузлуджа, "защото е жега, а и магистралите са натоварени". 

След участието си в конференцията на учителите в чужбина, на която Борисов обеща 2 млн. лева повече за образование и съдействие за намиране на помещения за българските неделни училища в други страни, той и кметът на Пловдив Иван Тотев инспектираха ремонта на централния площад в града и си поговори с работниците.

А по-късно се снима и с деца от различни градове, които правели кампания за превенция на диабета. 

borisov uchenici 

 

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...