Слави: С избора на Кошлуков СЕМ ни казаха "Да ви ева", ама с "б" - 24novini.bg

Слави: С избора на Кошлуков СЕМ ни казаха "Да ви ева", ама с "б"

05.07.2019 | 18:58
(0 гласа)

Днес с 3 гласа "за" и 2 "против" Съветът за електронни медии (СЕМ) избра Емил Кошлуков за нов генерален директор на Българската национална телевизия.

Изборът предизвика бурни реакции на недоволство в социалната мрежа заради поведението на Кошлуков, откакто е в БНТ той показа среден пръст в ефир, разгневи протестиращи, омаловажавайки исканията им. Сред недоволните от избора е и водещият и общественик Слави Трифонов. 

Ето какво написа той в социалната мрежа:

"През 2010 г. СЕМ ни наложи глоба заради скеч на Краси Радков, в който образът му отец Нафърфорий казва многократно „Да го ева“. Тогава СЕМ ни наложи санкция заради грешка по Фройд – в думата „ева“ членовете на СЕМ чуваха съгласната „б“, а не съгласната „в“.

Днес, 9 години по-късно, трима от настоящите членове на СЕМ – София Владимирова (от парламентарната квота), Розита Еленова (от парламентарната квота) и Бетина Жотева (от квотата на президента Плевнелиев) избраха Емил Кошлуков за генерален директор на БНТ.

С избора си днес, въпросните трима членове се обърнаха към всички български данъкоплатци, които плащаме за съществуването на обществената БНТ, размахаха средния пръст на Кошлуков и ни казаха многократно: „Да ви ева! Да ви ева! Да ви ева!“ Ама с „б“.

С избора си днес, въпросните трима членове доказаха, че за да се съживи полумъртвата БНТ, най-напред трябва да се закрие политически зависимият орган СЕМ. Толкоз."

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...