Борисов си дезинфекцира ръцете след среща с граждани (видео) - 24novini.bg

Борисов си дезинфекцира ръцете след среща с граждани (видео)

В последните 5 секунди се вижда как премиерът дезинфекцира ръцете си след здрависванията с хората Facebook
09.06.2019 | 09:30
(1 глас)

Изключително напрегнати дни прекара премиерът Бойко Борисов по време на кампанията за евроизборите, които се проведоха на 26 май. Той взе процеса на ръчно управление и лично обиколи  страната. Резултатът донесе преднина от 7 % за ГЕРБ пред БСП, което е обаче едва около 130 хиляди гласа. Така ГЕРБ и БСП изпратиха в Брюксел по 5 евродепутати, като ГЕРБ ги намали с един, а БСП увеличи досегашните си с един. 

След като се видя, че обиколките по страната и живото излъчване в социалните мрежи влияе положително на рейтинга на партията му, Борисов продължава да пътува из страната, очевидно подготвяйки ситуацията за местните избори, които с преднина от едва 130 хиляди гласа пред БСП се очертават още по-нервни.

Ръкуването със стотици хора обаче, не е ебезопасно, според премиера, и

видео запечата как той си дезинфекцира ръцете със спрей след поредното ръкостискане с населението в Котелско село.

В село Филаретово го посрещна сватбарски оркестър. Именно от там е видеото с дезинфекцията на ръцете след срещата.

След като Борисов нарежда на музиката да спре кметът на община Котел, в която се намира селото, Коста Каранашев (мъжът на земеделската министърка Десислава Танева), започва да обяснява на хората какво е направено и да обещава какво ще се прави в следващите месеци.

Бонус за кмета за изборите е присъствието на премиера в Котел и селата в общината, които рядко виждат човек от властта на живо, а какво остава за Борисов.

 

Борисов остава няколко минути да се снима с хората, а в края на видеото се вижда, че

първата работа на премиера след срещата с хората е да си дезинфекцира ръцете,

качвайки се с колата. 

След като в кампанията за евроизборите Борисов обиколи ключови строителни обекти по пътищата, лично шофирайки джипа си по черни пътища, премиерът се закани да отиде и навсякъде, където са давани пари с постановления на Министерския съвет.  

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...