Биляна Петрова: Нито аз, нито Иванчева сме искали подкуп - 24novini.bg

Биляна Петрова: Нито аз, нито Иванчева сме искали подкуп

02.06.2019 | 10:00
(0 гласа)

Няма за какво да се чувствам виновна. Не съм искала подкуп, доколкото знам Иванчева също не е искала за себе си, заяви пред бТВ бившият заместник-кмет на район „Младост“ в София Биляна Петрова, която беше осъдена на 15 години затвор за поискване на подкуп.

 

Според нея бизнесменът Александър Ваклин, който е основен свидетел по делото и твърди, че му е искан подкуп лъже. В мотивите към присъдата на няколко пъти се споменават съмнения, че казва истината, посочи Петрова.

 

СРСтата изтичаха само от прокуратурата. Аз имам друг разговор, в който Ваклин говори с Дюлгеров и казват, че ще хванат Иванчева да я закарат на Витоша, вместо да се опитват да й дадат пари. След това коментират какво правят Бойко и Цветанов, а Ваклин казва – „бъркат, че я търпят, че такива Иванчеви ще се появят в цяла София“.  

Според нея тези разговори не са взети под внимание от съда, а в делото не се включват важни неща, които биха били в тяхна полза.

 

Чудя се кога ще се разследват всички сигнали за имоти, които сме пускали, сигналите, които съм подавала, че има заплахи заживота ми, заяви тя и добави, че в началото след ареста служител на КОНПИ я в заплашвал, че няма да види детето си, ако не каже това, което искат от нея.

Вече не знам до арменския поп ли, до папата ли да пиша, нашите институции не ни защитават, заяви Петрова. Тя добави, че са подали жалба до съда за правата на човека в Страсбург заради нечовешкото отношения и условия, в които са били поставени с Десислава Иванчева.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...