Борисов доволен: Ролята на Цветанов беше преувеличена - 24novini.bg

Борисов доволен: Ролята на Цветанов беше преувеличена

Премиерът Борисов инспектира новия път между Габрово и Севлиево Премиерът Борисов инспектира новия път между Габрово и Севлиево снимка: Фейсбук
27.05.2019 | 13:29
(0 гласа)

Премиерът Бойко Борисов продължава обиколките по новите пътища и строежите в страната. И тази сутрин Борисов се качи на колата и замина за Габрово и Севлиево. 

 

Той не успя да избяга от политическите въпроси, въпреки обещанията, че ще коментира резултатите от изборите чак след анализ във вторник.

 

Лидерът на ГЕРБ заяви, че е доволен от резултата. „При този „хейт”, при това участие на президента, даже ми е много драго за Асеновград, където отидоха и Радев и Корнелия и ги бихме с над 1000 гласа – при прякото участие на президента. Въпреки всичко благодаря на хората, че не се подведоха по тази злоба, по тази жлъч и всичко останало“, заяви Борисов пред журналистите.

Той подчерта, че се вижда, че

ролята на Цветан Цветанов е била силно преувеличена и БСП са го „отстреляли“, мислейки си, че без него ще спечелят изборите.

Борисов се похвали, че ГЕРБ продължава да е първа политическа сила в големите градове. А за българите в чужбина, където останаха на второ място, говорил с Горанов да направят повече, най-вече в сферата на образованието.

„Имаше един „Червен Кольо”, „Зелен Кольо” Това не са социолози, в прогноза за времето не може да участват”, коментира Борисов по адрес на анализаторите, които предричаха победа за БСП.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...