Борисов: В четвъртък ще ни правят Костинброд - 24novini.bg

Борисов: В четвъртък ще ни правят Костинброд

Борисов каза, че ГЕРБ е като Кобрата - ще продължи. И да "се помолите на хората да ни извинят за слабостите", каза той Борисов каза, че ГЕРБ е като Кобрата - ще продължи. И да "се помолите на хората да ни извинят за слабостите", каза той
19.05.2019 | 14:43
(2 гласа)

В четвъртък или петък ще ни правят Костинброд. Тогава ще ни ударят. Внимавайте! Излизайте и се молете на хората да гласуват за нас! Молете ги да ни подкрепят, да ни простят, защото е важно за нас, и за Европа е важно да победим. Мислех да ви се карам, ама няма, защото като ви се скарам, и вие оставяте впечатлението, че като са ни ударили, сме станали слаби. Ние сме като Кобрата - удрят ни, падаме и продължваме. Това каза Бойко Борисов пред 14 хиляди активисти на ГЕРБ в Арена Армеец на събитието за подкрепа на Манфред Вебер за шеф на ЕК.

Борисов визираше аферата Костинброд, която стана в деня на размисъл на предсрочните парламентарни избори преди 6 години - през 2013 г.,

когато се хванаха приготвени за транспортиране фалшиви бюлетини. Очевидно

сега имаше предвид заканата на Елена Йончева да направи разкрития за негова къща в Барселона, която БСП анонсира преди два дни,

но не обясни повече.

В словото си той говори за пътища, метро, магистрали, обходи и заводите, които ГЕРБ са открили в последните дни. Той обясни, че не седалки се правят в автомобилните заводи, а камери, кабели, високотехнологичните части за колите на редица марки.

Мениджърите управляват по за 20-30 хиляди лева заплата. Всичко е компютри, всичко е роботи, ще се върнат хората, да, защото ние ще увеличим многократно доходите, каза той.

Помолете хората да си починат, но да се върнат за изборите. Тази подкрепа ни е важна. Удариха ни шамар, но ние ставаме и партията си връща силата, имаме сили да си довършим мандата, посочи Борисов.

Вълчев, направили сте понеделник неработен ден. Сега заради ниските доходи хората ще замината да празнуват 4 дни - 500 хиляди ще пътуват, изрази опасения за избирателната активност Бойко Борисов.

И финансова стабилност, и доходи, и инфраструктура ви гарантирам, както и опазване на външната граница на ЕС, каза Борисов на Вебер.

СДС ще изпълняват общите решение на ЕНП, както и ГЕРБ, ви гарантирам, Вебер, и ще гласуват за теб, това е нашият ангажимент към теб, каза Борисов.

Като отлетиш на високото, да не забравиш тази зала. Животът е събирач - от противници, ни събира приятели, допълни Борисов, прегръщайки Вебер.

Агитирам и за Западните Балкани и коридорите 4,8 и 10 - те са жизнено важни за Балканите. Кохезионната политика не трябва да пипате, заяви той, обръщайки се към Вебер.

"Да не ви изтегля и на двамата ушите", каза той на кмета на Стара Загора Живко Тодоров и на финансовия министър Горанов,

във връзка с обещанието му вчера в Стара Загора МС да гласува 500 хил. лв. за изкупуване на частни улици в Стара Загора около Азотно-торовия завод. Единият ме пита, другият ме натиска с СМС-и. Разберете се двамата, каза той на Горанов и Тодоров.

Борисов посочи, че за Шенген на България вече й е обидно

и не може да си върши толкова добре задачата по охрана на европейските граници, а да стои извън Шенген.

Той съобщи, че в сряда с Алексис Ципрас откриват интерконектора България - Гърция с потенциал от 3 до 5 млрд. куб.м. газ и ЕС да знае, че не може България да има по-малко газ, отколкото сега. Ще компенсираме с американски втечнен, руски газ, газ от Силистар и от находището Хан Аспарух, каза той на Вебер. Да не допуснем България да изчезне от газовата карта и вие не трябва да го изисквате  от нас, защото е грешно, посочи Борисов още.

Той не пропусна и враждата си с Румен Радев, като каза, че Радев "вика на килимчето един по един" магистратите.

Какво правят там, като влезе един магистрат сам в кабинета, усъмни се Борисов и заподозря президента в опити да помага на ГЕРБ да се върне старото управление. Той посочи видимо ядосан, че никой не може да се меси на съдебната власт и ако ще се правят промени, ще ги прави парламентът.

Борисов нарече десните, които не го подкрепят, "помагачи на БСП" и "в кавички дясни"

и обяви, че автентичната десница са ГЕРБ, "Гергьовден", СДС, Земеделците, БДФ и репресираните.

 

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...