ГЕРБ откриха кампанията - целите в бяло. С Цветанов начело - 24novini.bg

ГЕРБ откриха кампанията - целите в бяло. С Цветанов начело

ГЕРБ събра актива си в София седмица преди края - целите в бяло ГЕРБ събра актива си в София седмица преди края - целите в бяло
19.05.2019 | 13:45
(1 глас)

ГЕРБ откри кампанията - целите в бяло, с Манфред Вебер, Томислав Дончев, Владислав Горанов, Димитър Николов и Йорданка Фандъкова. 14 хиляди души в Арена Армеец трябваше да демонстрират мощ и висок дух. В залата бяха раздадени бели постери с името на Вебер, който беше на първия ред на събитието, между Цветан Цветанов и Бойко Борисов. Тържествено влизане с дълга аплодисменти и поздрави от екзалтирани членове трябваше да демонстрират самочувствието на ГЕРБ и подкрепата за Борисов и Вебер. В момента ГЕРБ изостава с 2 % от БСП седмица преди изборите, според три социологически компании.

 

В словото си първият говорител - Владислав Горанов - посочи, че БВП на страната вече е 116 млрд. лв. и ще стане над 120 млрд. лв, каза той.

Четвърти сме по ръст в Европа, похвали се Горанов и каза, че с 65 % е ръстът на минималната работна заплата до 650 лв., а с 50 % е ръстът на средната заплата - до 1247 лв.

Томислав Дончев говори за раздробяването на Европа и призова членовете на ГЕРБ да не вярват в тези митове. Той призна, че има грешки на самата партия, заради която те губят, но не назова Цветанов. Дончев каза, че ако ГЕРБ загуби доверието на хората, става партия на самозванци.

Най-много говори Цветан Цветанов, който поздрави присъстващите със "Здравейте, победители!",

като поздрави СДС, земеделците и БДФ, които ги подкрепят. По време на словото му Борисов гредаше в земята и нервно барабанеше с прърсти по стола си.

Силни сме и сме заедно, каза Цветанов. Имаме стабилност, имаме за министър-председател Бойко Борисов, посочи Цветанов също. Той представи и листата на ГЕРБ с реч, която трябваше да мобилизира залата.

След него говори Мария Габриел, след която залата не съвсем организирано извика три пъти победа. Тя говореше на малко име на Вебер

Той взе думата след нея и "със скъпи Цветан и скъпи Бойко" се обърна към участниците на български език. Вечер посочи, че благодарение на това правителство, Европа уважава България. Той призова да се вярва на силния глас на България и на силния ЕС, като се даде отпор нанационализма и популзма.

Очаква се словото на премиера Борисов.

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...