Фандъкова вижда политически атаки срещу себе си - 24novini.bg

Фандъкова вижда политически атаки срещу себе си

Кметът Фандъкова за ремонтите в столицата Кметът Фандъкова за ремонтите в столицата снимка: кадър БНТ
10.05.2019 | 09:59
(0 гласа)

Паветата на площад „Александър Невски“ остават, това е решение още от 2017 година и за мен беше изненадващо, че се появи подобно твърдение, допуснах, че може да е от объркване, коментира кметът на София Йорданка Фандъкова информацията за тотално преобразяване на ключовото място в центъра на София. 

 

Според столичния кмет всичко с ремонтите в момента е наред. Предстой още много работа, част от проектите са на финала. Продължаваме работа по вътрешния ринг на града, работи се по разшитението на ул. „Филип Кутев“, канализационен колектор, който да отводнява „Кръстова вада“ и разширяване на бул. „Тодор Каблешков“. Очакваме АПИ да започне работа по разширение на Южната дъга, обясни предстоящите ремонти Фандъкова.

 

Реконструкцията в централната градска част предизвиква проблеми, обществото ги следи, но

често ни се налага да опровергаваме манипулации. Партийните централи разпространяват бързо подобни новини като тази с паветата,

добави Фандъкова.

 

От думите й стана ясно, че вижда политическа атака срещу себе си, както с паветата на площад „Александър Невски“, така и с обявените единични цени на пейки след ремонта на ул. „Граф Игнатиев“ и площад „Гарибалди“.

Няма пейки на цена 10 000 лева, класическите пейки са между 850 и 1290 лева. Има 12 архитектурни композиции – те струват от 1460 и 2166 лева, обясни тя.

Фандъкова подчерта, че единичните цени нямат значение за финалната цена, която ще бъде платена, тъй като тя вече е уточнена.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...