Журналист уволнен след въпроси за свързаност с Пеевски - 24novini.bg

Журналист уволнен след въпроси за свързаност с Пеевски

09.05.2019 | 22:00
(0 гласа)

Нови рокади в Нова телевизия. Мениджърът на „Стратегическо развитие“ на новините Виктория Бехар е била освободена, съобщава „Свободна Европа“.

 

Уволнението й идва след като минала седмица Миляна Велева е е постипъла като шеф на новините. Заради миналото на Велева колегите й се интересували от предишната й работа, а Бехар е задала въпрос за обвързаността ѝ с депутата от ДПС Делян Пеевски. Според изданието, което се позовава на свои източници, именно този въпрос е станал повод за уволнението на Бехар.

 

Миляна Велева заемаше ръководна позиция в телевизията, смятана за близка до банкера Цветан Василев и Делян Пеевски, а след фалита на КТБ беше част от ръководството на Канал 3.

 

Бехар беше привлечена в Нова телевизия преди около 2 месеца именно от новите собственици. По тази причина остава загадка какво е наложило уволнението й толкова скоро. Най-вече след последните резултати на телевизиите при посещението на папа Франциск у нас – Нова телевизия е изпреварила основните си конкуренти бТВ и БНТ по гледаемост, именно под ръковдството на Бехар.

Припомняме, че официално в началото на миналия месец Нова телевизия стана собственост на "Адванс Медиа Груп" на братя Домусчиеви. 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...