КСНС - не подарък за Нинова, а за Цветанов. За рождения му ден - 24novini.bg

КСНС - не подарък за Нинова, а за Цветанов. За рождения му ден

КСНС се оказа подарък не за Корнелия Нинова, а за Цветан Цветанов, който отсъстваше след оставката си КСНС се оказа подарък не за Корнелия Нинова, а за Цветан Цветанов, който отсъстваше след оставката си
09.04.2019 | 13:01
(2 гласа)

На 8 април 2016 г. - рожденият ден на Цветан Цветанов, тогава председател на парламентарната група на ГЕРБ, народните представители от групата пишат писмо до Цецка Цачева да го освободи от работа. Припомняме тази дата, защото вчера, на рождения ден на Цветанов, беше КСНС при президента за корпуцията, и потокът новини завърши с твърдението на премиера, че КСНС бил подарък за Корнелия Нинова. Само че, според 24новини.бг, КСНС беше подарък за... Цветан Цветанов. В деня на рождения му ден.

 

 

Личният му празник засегна самият премиер Бойко Борисов, като в 20-минутно изявление след КСНС каза, че само господ, хората и премиерът могат да накажа Цветан Цветанов за "Апартаментгейт".

Този своеобразен "подарък" за рождения ден на Цветанов обаче, не беше единственият от страна на високопоставен благодетел. Имаше и още...

Тук трябва да припомним как Цветан Цветанов празнува рождения се ден на 8 април 2016 г.

Според реда в парламента, за отсъствието на депутат се пише писмо до председателя - тогава Цецка Цачева. А шефът на съответната парламентарна група трябва да го подпише.

През 2016 г. депутатите решават да напишат писмо на съпартийката си Цачева и да измолят почивен ден за Цветанов на празника му - 8 април.

IСнимка: Писмото е истинско и е достъпно на фейсбук страницата на Цветан Цветанов. През 2016 г. той се гордееше с написаното от депутатите от ГЕРБ

 

Пишейки, че те уважават и празнуват рожедния му ден, депутатите подчертават, че той все няма време за семейството си, формулирайки го административно като:

"системен недостиг на време за близките на сърцето му хора".

"Поради летящите му апостолски ангажименти и плътната камАра на хорски тегоби и призиви за помощ",

групата депутати моли Цачева техният "обичан председател" да бъде освободен от парламентарен контрол и пленарно заседание.

А сложената резолюция на молбата е "Да". Тоест, за рождения си ден Цветан Цветанов е бил освободен от работа, за да празнува.

***

За рождения му ден вчера, 3 години по-късно, подаръкът не беше писмо от групата да го освободят от работа,

тъй като той подаде оставка от парламента след "Апартаментгейт".

Подаръкът, от една страна, беше изявлението на Борисов, че господ и Борисов могат да накажат Цветанов. И оставката беше наказанието, според аршина на Борисов.

Но, от друга, Цветанов получи и личен подарък от президента Румен Радев - провален КСНС за борбата с корупцията. И изместен фокус на темите след него.

Така се оказва, че след като за първи път от 10 години Цветан Цветанов не присъства на КСНС, политическият му талант да управлява резултата и чрез отсъттвието си се доказа. Именно благодарение на Радев.

Той като домакинът Румен Радев, въпреки присъствието си, не съумя да управлява резултата от КСНС.

Според нас е редно да се пожелае

"Честит празник на патерица!" на всички, зарадвали Цветан Цветанов за личня му празник вчера!

Имаме предвид и произхода на думата "празник" - идва от "празен" (от работа и труд) ден. Вчерашният ден с този КСНС се вписва в понятието.

А на следващия, днес, трябва да се обърне внимание на всеки пишман обединител на нацията, че талантът на обединител не се изразява в това с присъствието си да постигаш резултат, а

да си ефективен и с отсъствието си.

Затова ние смятаме, че

КСНС вчера не беше подарък за присъстващата Нинова, а именно за отсъстващия Цветанов.

Честит празник на президента Румен Радев!

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...