Гледката от терасата на шефа на Боркор - недостъпна за съседите - 24novini.bg

Гледката от терасата на шефа на Боркор - недостъпна за съседите

Терасата на Пламен Георгиев е близо 200 кв.м. и той я е застроил с барбекю и сауна Терасата на Пламен Георгиев е близо 200 кв.м. и той я е застроил с барбекю и сауна
06.04.2019 | 11:00
(0 гласа)

Съседите на председателя на комисията за Борба с корупцията Пламен Георигев, станал известен с тризонета си с тераса на покрива, не са давали съгласието си на 200-квадратната тераса да се строят чардаци, барбекюта или сауна. Те смятат, че терасата си е на Пламен Георгиев, ной-малко защото само той я ползва, докато той твърди, че е обща собственост на кооперацията и затова не я е декларирал.

 

 

 

„Никой няма достъп до покрива горе и съответно не можем да го ползваме, като обща част.

Ако опитаме, ще прекрачим закона, за да влезем през нечие чуждо жилище и няма как да стигнем до там”, разказа съсед на Георгиев в репортаж Би Ти Ви.

Единственото стълбище във входа води до вратите на апартаментите и не извежда на общата тераса. Същото важи и за асансьора. Живущите в кооперацията не помнят да са подписвали документи за строежи върху терасата.

„Доколкото знам никой не е разписвал и никой не е давал съгласието си за изграждане на каквото и да било, различно от покривна тераса”,

допълни съседът на Георгиев.

Освен със съсед от висшите етажи на властта, живущите в сградата се сдобиват и със знак, забраняващ спирането и паркирането отпред. Казват, че ги глобяват редовно. Въпреки подписката и молбите към общината за премахването му, знакът е там и до днес.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...