Йончева: Цветанов готви манипулация на изборите (видео) - 24novini.bg

Йончева: Цветанов готви манипулация на изборите (видео)

Елена Йончева заяви, че Цветанов е лицето на корупцията за пред Европа и попита готви ли той "мащабна манипулация на изборите" 24новини.бг
04.04.2019 | 17:30
(2 гласа)

"От днес управляващите, правителството на Борисов, имат свое лице на корупцията за пред Европа. Това е Цветан Цветанов", каза на брифинг в централата на БСП водачът на листата на партията Елена Йончева.

 

Тя показа публикация в немския вестник "Щутгардер Цайтунг" излезе със статия със заглавие "корупцията в България" и със снимка на господин Цветанов, показа тя статията и коментира текста от публикацията, според който "Цветанов е най-известнит търсач на изгодни сделки в България и не изглежда да има угризения на съвестта".

 

В статията пише и за небостъргача Златен век, който е незаконен по думите на самите власти.

Цветанов се самоопредели като "Цветанов плюс". Вече се превръща в Цветанов плюс. Какво означава това?

"Дали той вече подготвя мащабни маниулации на изборния процес?", попита още Йончева.

БСП няма да влезе в зала, а само ще внесе подписите, каза Нинова и подчерта ,че това мнозинство и парламентът са изчерпани са там "само за безпринципна търговия за запазване на кворума". Парламентът е изчерпан морално и приема лобистки закони в полза на фирми, ние не искаме да участваме в това статукво, каза Нинова и добави, че утре внасят подписката.

Тя призова за пореден път за предсрочни избори.

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...