Ето го мъжът с пушката, заплашвал Борисов (видео) - 24novini.bg

Ето го мъжът с пушката, заплашвал Борисов (видео)

"Гледаш новините - гледаш снайпера", казва авторът на клипа. Това се третира като заплаха към премиера Борисов Facebook/ Теодор Николов
31.03.2019 | 18:30
(3 гласа)

Теодор Николов е заплашвалият премиера Борисов мъж. Той е написал пост във фейсбук, за когото по-рано бе съобщено, че се проверява от полицията. Мъжът е на снимката с пушка и скъсани домашни чехли. "Това е законът, стига сме си губили времето, само това ще ни оправи", казва мъжът във видеото и показва снайпер.

 

Теодор Николов вероятно е фен на БСП, защото често е споделял кадри от партийната телевизия. Той е написал публикация в социалните мрежи за живота на премиера Бойко Борисов, съобщи по-рано БНР.

"Бойко, тебе ще те отстрелям безплатно! Мамка ти мръсна, продажна! Българоубиец!", пише в поста му.

Мъжът е от Варна, а на снимката позира с пушка, за която не е ясно дали е истинска. По снимката личи, че е вкъщи и по домашни чехли, които са скъсани.

Кадърът предизвиква повече подигравки, отколкото някой да го взима за сериозна заплаха.

Въпреки това службите за сигурност проверяват сучая, с което обаче още повече развихри шеговити коментари сред потребителите на социлните мрежи относно сигурността на елита и държавните мъже.

Във видеото Николов казва още "Ей така се гледат новини. Гледаш новините - гледаш снайпера. Много е възбуждащо..." и показва снайпер на масата си, а на екрана се вижда Цветан Цветанов с политическа реч за изборите.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...