Бойко Борисов: Освен Станишев, БСП нямат компетентни - 24novini.bg

Бойко Борисов: Освен Станишев, БСП нямат компетентни

Бойко Борисов каза, че БСП нямат компетентни хора в листата си, освен Станишев Бойко Борисов каза, че БСП нямат компетентни хора в листата си, освен Станишев Кадър: Канал 3
31.03.2019 | 15:00
(0 гласа)

За Левите няма да говоря, защото не са ми интересни. Нямат компетентност, с изключение на Станишев, за листата. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при представянето днес на листата на ГЕРБ и СДС за евровота на 26 май.

 

 

Представянето на кандидатите на ГЕРБ се води от Цветан Цветанов, който след скандала с апартаментите му, от петък вече не е народен представител и шеф на парламентарната група на ГЕРБ, а запази само поста си заместник-председател на управляващата партия.

"За хората от БСП апартаментите и ниските цени не са проблем - те са свикнали да живеят в резиденции и държавни жилища и никой не им ги взе, макар че те някога национализираха имотите на хората", припомни той, като опитваше да омаловажи скандала с апартаментите на Цветан Цветано, коствал му депутатския мандат в 44-то Народно събрание.

 

Лошо ни удариха обаче и от това зависи дали сме си сложили голяма обица на ухото, посочи лидерът на ГЕРБ за скандала с апартаментите на Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и заместник-министрите.

"Двама български евродепутати замалко отрязаха главата на българските транспортни работници и наказанието за това беше просто да се сложи друг водач на евролистата", каза за листата на "Демократична Българи", оглавена от вчера от Радан Кънев, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също.

Той визираше отсъствието на Светослав Малинов, евродепутат от ДПС, и евродепутата Николай Бареков, както и евродепутата от ДПС, от гласуването на пакета "Мобилност" в ЕП преди дни и наказанието последвало за Малинов - да не бъде водач на листата на десните.

Борисов не се ангажира с брой мандати, които ГЕРБ ще спечели на тези избори, докато Румен Христов от СДС каза, че това ще са 8 евродепутата.

Цветан Цветанов също не назова конкретна цел на ГЕРБ на изборите като брой мандати.

"Какво ще правят, като ни свалят ГЕРБ и СДС, питат ли се в дясно?", попита Борисов също

и каза, че те няма да искат да печелят "едно или две места в европаррламента", а да рушат съюза на ГЕРБ и СДС. "Кампанията им ще е срещу нас", прогнозира още той.

За БСП той каза, че "са ходили да чистят боклука с Вълка нощно време, когато Борисов е бил кмет на София,

като визираше кризата с боклука, обръщайки се към Владимир Кисьов от СДС, който беше председател на СОС в предишните години и помни кризата.

"Листата на ГЕРБ е с успели, млади и красиви хора и ви забранявам да се включвате в говоренето на омразата!", каза още Борисов на своите.

"Хората да подкрепят ГЕРБ, защото по-добри от нас все още няма", каза още председателят на ГЕРБ.

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...