Видео и цитати от оставката на Цветанов: "Жертвата бях аз" (видео 9 мин.) - 24novini.bg

Видео и цитати от оставката на Цветанов: "Жертвата бях аз" (видео 9 мин.)

Жертвата бях аз, заяви Цветанов, напускайки парламента днес 24новини.бг/ Мария Йорданова
28.03.2019 | 12:37
(0 гласа)

По време на брифинг в Народното събрание, на който зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че напуска парламента като председател на ПГ на ГЕРБ и като депутат, той заяви, че е жертва, разказа колко е близък с Борисов и заяви, че няма от какво да се срамува. 

 

 

 

Ето най-отличаващите се фрази на Цветанов:

Жертвата бях аз.

За ЗУТ всички специалисти категорично заявяват, че промените през 2017 г. нямат нищо общо с тази сграда. КОгато се стига до медийни спекулации се стига до обществено напрежение, което влияе върху политически партии, управление, парламентарни мнозинства, но в случая жертвата бях аз.

Когато съм взимал собствените си решения съм ги споделял с най-близките си хора до мен и това направих днес, споделих на премиера Борисов.

2005 година когато бях помолен от премиера Борисов да напуснем заедно МВР това беше важно житейско решение за мен. Аз го приех, обсъдих го с моята съпруга и тръгнах по този път за частични избори и избори за кмет.

Смятате ли, че за нас позицията или постовете, които заемаме имат някакво значение?

Нямам от какво да се срамувам.

Това е голямата политика. Ветровете брулят високите върхове.

Цветан Цветанов отказа да отговаря на въпросите на телевизията на БСП и пожела операторът им да вдигне ръка, за да знае към коя камера да се обърне и да говори. Той обърка и поста, заеман от Цецка Цачева, като я обяви за зам.-министър на правосъдието, а не за министър, но после се поправи.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...