Арести в сградата на Община Стрелча - 24novini.bg

Арести в сградата на Община Стрелча

Полиция и икономическа полиция са влезли в сгладата на Община Стрелча, кмет е Стойно Чачов от партия АБВ Полиция и икономическа полиция са влезли в сгладата на Община Стрелча, кмет е Стойно Чачов от партия АБВ
12.03.2019 | 11:48
(1 глас)

Служители на „Икономическа полиция” от ОДМВР-Пазарджик провеждат акция в Община Стрелча. Това съобщи bTV, като се позова на свои източници. Кмет на Общината е Стойно Чачов от АБВ, партията на Румен Петков. И прокуратурата е в сградата, съобщи говорителят на Окръжната прокуратура Пламен Пантов пред "Фокус".

По неофициална информация специализираната операция е свързана с няколко сигнала за проекти, реализирани в общината.

Вчера бяха повдигнати обвинения и на кмета на Созопол от ДПС/ ГЕРБ и на Златица - от БСП, също за присвояване на суми по оперативни програми, финансирани от ЕС.

Очакват се подробности по случая.

Кметът Стойно Чачов бе издигнат от Румен Петков за кандидат на АБВ на последните избори и ги спечели.

Той обеща през 2015 г.  семейството на всяко новородено да получава еднократна помощ в размер на 1000 лева, а детската градина да е безплатна. Икономически и социално развита община, възраждане на селата, ефективна местна администрация и участие на гражданите в управлението, откриване на нови работни места и привличане на нови инвеститори, изграждане на спортни и детски площадки, развитие и популяризиране на интегриран туристически продукт, подобряване на транспортните услуги, подпомагане на читалищата и стимулиране на археологическите проучвания в района.

Кметът Стойно Чачов е на 42 години.

Завършил е висшето си образование в Национална Спортна Академия – София. Мениджър на детска футболна академия, с опит в управлението на финансови капитали и човешки ресурси. Един от двамата международни съдии по мини футбол в България.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...