Борисов за Радев: Взема страна на една партия пред друга - 24novini.bg

Борисов за Радев: Взема страна на една партия пред друга

Румен Радев е политически лидер, след като взема страна на една партия пред друга, каза Борисов Румен Радев е политически лидер, след като взема страна на една партия пред друга, каза Борисов
25.02.2019 | 12:15
(0 гласа)

"Имам си много работа и не иска да коментирам политически партийни лидери. Като вземаш страната на една партия пред друга, ти си политически лидер и се държиш като член на партия и лидер на партия". Това коментира пред медии в Кайро Бойко Борисов за президента Румен Радев.Той е в Египет за срещата на ЕС с Арабската лига.

"Ако още веднъж ме прекъснете, ще си тръгна", заплаши той журналистите, които попитаха как така Радев да е лидер на партия, след като няма партия. Борисов обясни, че президенътт се държи така, сякаш има партия.

"Бог да го прости Красимир Узунов, още е топъл, нека оставим близките му да се сбогуват с него. Изчакайте!", 

коментира премиерът Борисов за кончината на собственика на Агенция "Фокус" Красимир  Узунов, който почина около 4,00 ч. тази сутрин.

"Под негово ръководство "Фокус" беше една обективна медия, той много я разви, професионалист беше", каза Борисов.

 Той не пожела повече да коментира кончината на журналиста, нито отговори на въпросите за връзките на Красимир Узунов с Македония.

Борисов анонсира идването на руския премиер у нас в понеделник и говори за газовата връзка с Гърция, която трябвало да тръгне през лятото.

Борисов подчерта, че България трябва да има свои тръби и през тях да преминава "всякакъв газ - и руски, и азерски, и гръцки, и американски".

Газовият хъб у нас е благословен от Европейската комисия -

и от Юнкер, и от Меркел, и от Макрон, и ние се борим за него, подчерта Борисов. Който докара по-евтин газ, неговият ще вземем, да го докара да предприятията най-евтино - това е конкуренцията, заяви Борисов  иказа, че е хвърлил много усилия да "се премахнат посредниците, които бяха трима и надуваха цените, от газовите доставки" у нас.

 

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...