Борисов от паралелната вселена: Подредих държавата - 24novini.bg

Борисов от паралелната вселена: Подредих държавата

Бойко Борисов на събитието 25 години Фондация "Конрад Аденауер" в България. Бойко Борисов на събитието 25 години Фондация "Конрад Аденауер" в България. снимка: фейсбук Бойко Борисов
22.02.2019 | 07:52
(1 глас)

Приемаме децата и внуците на Държавна сигурност с усмивка

 

Вчера фонданция „Конрад Аденауер“ отбеляза 25 години от началото на дейността им в България. Гост на събитието беше и премиерът Бойко Борисов, който не пропусна възможността да похвали управлението си и нападне БСП.

 

Борисов заяви, че очаква БВП да достигне 120 млрд. лв, а през юли 2019 г. да влезем в чакалнята на Еврозоната.

„Бюджетите ни са на излишък, ръстът на контрабандата е под 5%, безработицата е под 5% - само тези, които не искат да работят, не работят, огромен фискален резерв - „Златен резерв“,

похвали се Борисов.

Пред немците той заяви, че в лицетона България имат страна по-добра от Гърция, „имате охрана на границите, по-добри от на Виктор Орбан, и не създаваща никакъв проблем, защото със съседите сме се разбрали“, заяви той пред присъстващите. Така се опита да изтъкне, че парите, които фондацията е давала за България не са отишли напразно.

На форум организиран със съдействието на същата фондация, обаче, преди няколко месеца беше отчетено, че у нас корупцията и бюрокрацията пречат сериозно на инвестициите на чуждестранни фирми, но това остана незабелязано за премира.

 

Според Борисов

Държавна сигурност не си е отишла, а сега са на ход техните деца и внуци,

визирайки БСП. „Но ние сме демократи и приемаме тези неща с усмивка“, добави той.

Премиерът беше категоричен, че няма да позволи на БСП да управляват, защото ще фалират банки.

Въпреки усещането на хората, че продължава да живеят зле и статистическите данни, че 70% от домакинставата нямат пари за нормален живот, Борисов се похвали, че е подредил държавата.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...