Фандъкова плати 24 млн. лв. за пластмасови улуци? (снимки) - 24novini.bg

Фандъкова плати 24 млн. лв. за пластмасови улуци? (снимки)

Фейсбук отново се забавлява с Фандъкова. Този път се смее на тръбите й. Фейсбук отново се забавлява с Фандъкова. Този път се смее на тръбите й. Фейсбук
Мария Йорданова 15.02.2019 | 20:00
(0 гласа)

Във фейсбук групата "Безобразията в София" потребители твърдят, че Йорданка Фандъкова е заплатила 24 млн. лв. за пластмасови улуци по ул. "Граф Игнатиев". 

 

 

Столичани оприличават улуците на тръби за тоалетна, коментират с песента "Оранжево небето, оранжево морето" или се възмущават на несъответствието между цветовете на настилките и цвета на новите отводнителни улуци.

На места пък тръбите не са вързани или са изкривени под различен ъгъл, което буди допълнително възмущение и смях в социалните мрежи. 

Снимка: Според Павлин Делчев, който е създал публикацията, пластмасовите оранжеви улуци по "Графа" струват 24 млн. лв. 

Описанието на албумът от снимки гласи:

За 24 МИЛИОНА ЛЕВА получавате оранжева пластмаса във всички възможни ъгли, измерения, дължини и чупки. нЕмам думи просто... Егати скапаното. Сори Фандъкова, ама нито е готово, нито е хубаво. Срам.

 

Снимка: Някои от коментиращите твърдят, че в час по "Трудово" да е правено, би било по-добре.

Това, явно, ще е поредният скандал с ремонта на ул. "Граф Игнатиев", срокът на който столичният кмет Йорданка Фандъкова последно увеличи с още 79 дни заради метеорологичните условия.

Според софиянци това е поредният подарък на Фандъкова за фирмата изпълнител Джи Пи Груп. 

Снимка: Макар и с ирония, авторът намира и чар в пластмасовите оранжеви тръби

 

Снимка: "Може ли да излееш 5 метра бетон и да изкъртиш след два месеца за тръба", коментират потребители

Пускането в експлоатация след ремонта на ул. "Граф Игнатиев" се отлага вече за пети път в последните близо 12 месеца. Ремонтите в София възмутиха гражданите с лошото си качество и десетките скандали, предизвикали дори оставката на заместник-кмета Евгений Крусев. Те вече се свръзват с подозрения за коупция и конфликти на интереси, което нанася голяма репутационна щета на Йорданка Фандъкова и ГЕРБ и заплаха за следващ ккметски мандат, свързван с името на Мая Манолова.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...